Internationaal

Ontdek Pure

Onze filosofie: "Pure. Bouwstenen voor een betere levenskwaliteit!"

Solidpharma is een Belgisch bedrijf, opgericht in 2010. We zijn gespecialiseerd in de wetenschappelijke ontwikkeling & vervaardiging van voedingssupplementen die nationaal en internationaal worden verdeeld. We zijn momenteel reeds vertegenwoordigd in verschillende Europese landen, maar hebben steeds interesse in het uitbouwen van nieuwe internationale samenwerkingen.

Onze producten beschikken doorgaans over beschermend patentrecht en bieden een reële meerwaarde aan patiënten die bewust omgaan met hun lichaam.

Als partner van Solidpharma kan u rekenen op een innovatief, breed en duidelijk productassortiment, een sterke wetenschappelijke ondersteuning via onze Pure Academy en kwalitatieve sales & marketing tools ter ondersteuning van jullie tools.

Pure, de bouwstenen voor een betere levenskwaliteit!

Solidpharma doctor talking to patient

Werken bij Solidpharma? Yes!

Interesse om het dynamisch team van Solidpharma te vervoegen?

Stuur uw cv naar info@solidpharma.be.

Onze visie

Wetenschappelijk sterk onderbouwde en begrijpbare producten aanbieden die beantwoorden aan de behoeften van verschillende doelgroepen.

Onze missie

Een echte meerwaarde betekenen voor mensen die bewust omgaan met hun lichaam en samen te zorgen voor een nog betere levenskwaliteit.